Menü

Italkero Faló EVO COLOR 10,2 KW teraszfűtés

Gyártó cikkszám: FL12AE-C
Cikkszám: FL12AE-C
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Italkero

A módosított magasságú Italkero Faló EVO COLOR teraszfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn díjas kültéri fűtőkészüléke. Egy gombnyomás, és a látható láng felmelegíti környezetét. A Faló EVO COLOR nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt, valamint válaszható RAL színeivel megfelelő harmóniával jelenik meg környezetében. 

Leírás és Paraméterek

A Faló EVO egy gyönyörű kerti bútordarab, amely látható lánggal fűti be környezetét, varázslatos és kellemes atmoszférát teremtve ezzel. Az Italkero teraszfűtő Olaszország méltán híres dizájn-díjas kültéri fűtő egysége. A Faló EVO formavilágát Francisco Gomez Paz álmodta meg. Egy gombnyomás, és a Faló EVO felmelegíti környezetét. A Faló EVO nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt környezetében. A faló teraszfűtés továbbfejlesztett EVO verziója csökkentett magasságának köszönhetően kisebb teraszokra is befér, ugyanakkor megtartotta óriási fűtőteljesítményét.

 

Az alábbi ábrán a Faló Evo méretei láthatók:

 


 
  • Az üveg körül sugárzó hő alakul ki

  • Intelligens működés, strukturált, stabil inox és alumínium szerkezet. Az üveg tökéletesen védi a lángot

  • Karcmentes szerkezete hosszú ideig szép megjelenést biztosít

  • Hagyományos gázpalackkal működik, ezért használata igen egyszerű

  •  
 Az Italkero az eredeti kültéri gázüzemű teraszfűtések eredeti olasz gyártója. Termékeinek számtalan másolata létezik ezért vigyázzon, hogy az eredetit válassza! A Faló EVO teraszmelegítő látványos lángjaival mindenkit megbabonáz. Egy igazán stílusos terasz ma már elengedhetetlen kiegészítője a teraszmelegítő, hogy évszaktól függetlenül élvezhesse a pihenést a friss levegőn. A Faló teraszmelegítő varázslatos atmoszférát teremt a kertben. A teraszmelegítő ragyogó üvegfelülete sugározza a hőt. A stílusos, piramis alakú inox és alumínium szerkezet teszi egyedivé a designt. A teraszmelegítő szélálló, billenés gátlóval és ionizációs lángőrzéssel látták el. Talpa nem karcolja meg még a legkényesebb terasz burkolatot sem. Felszerelhető kerekekkel (opcionális), gázpalack rögzítő szíjjal kerül kiszállításra. Propán, vagy PB gázzal üzemeltethető.
 


 

 

 

 

 
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés