Menü

Italkero Faló EVO 10,2 KW teraszfűtés

Gyártó cikkszám: FL12AE
Cikkszám: FL12AE
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Italkero

A módosított magasságú Italkero Faló EVO teraszfűtő az olasz Francisco Gomez Paz legújabb dizájn díjas kültéri fűtőkészüléke. Egy gombnyomás, és a látható láng felmelegíti környezetét. A Faló EVO nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt környezetében. A faló teraszfűtés továbbfejlesztett EVO verziója csökkentett magasságának köszönhetően kisebb teraszokra is befér, ugyanakkor megtartotta óriási fűtőteljesítményét.

Leírás és Paraméterek

A Faló EVO egy gyönyörű kerti bútordarab, amely látható lánggal fűti be környezetét, varázslatos és kellemes atmoszférát teremtve ezzel. Az Italkero teraszfűtő Olaszország méltán híres dizájn-díjas kültéri fűtőegysége. A Faló EVO formavilágát Francisco Gomez Paz álmodta meg. Egy gombnyomás, és a Faló EVO felmelegíti környezetét. A Faló EVO nemcsak meleget, hanem kellemes romantikus hangulatot is teremt környezetében.

 

A Faló EVO COLOR változata a RAL színskála több színében gyártható, szükség esetén akár teljesen egyedi igényeket is ki tudunk elégíteni. 

 


 
 

Az alábbi ábrán a Faló Evo méretei láthatók:

 


  • Az üveg körül sugárzó hő alakul ki
  • Intelligens működés, strukturált, stabil inox és alumínium szerkezet. Az üveg tökéletesen védi a lángot
  • Karcmentes szerkezete hosszú ideig szép megjelenést biztosít
  • Hagyományos gázpalackkal működik, ezért használata igen egyszerű
 

Az Italkero az eredeti kültéri gázüzemű teraszfűtések eredeti olasz gyártója. Termékeinek számtalan másolata létezik ezért vigyázzon, hogy az eredetit válassza! A Faló EVO teraszmelegítő látványos lángjaival mindenkit megbabonáz. Egy igazán stílusos terasz ma már elengedhetetlen kiegészítője a teraszmelegítő, hogy évszaktól függetlenül élvezhesse a pihenést a friss levegőn. A Faló teraszmelegítő varázslatos atmoszférát teremt a kertben. A teraszmelegítő ragyogó üvegfelülete sugározza a hőt. A stílusos, piramis alakú inox és alumínium szerkezet teszi egyedivé a designt. A teraszmelegítő szélálló, billenés gátlóval és ionizációs lángőrzéssel látták el. Talpa nem karcolja meg még a legkényesebb terasz burkolatot sem. Felszerelhető kerekekkel (opcionális), gázpalack rögzítő szíjjal kerül kiszállításra. Propán, vagy PB gázzal üzemeltethető.

 


 

 

 

 

 
 

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés